Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I76v30a61n 37M19a24r69e67k

14. 12. 2017 20:55

Karma a dík za blog. R^

1 0
možnosti

R^ Užitečný článek, karma.

1 0
možnosti

Zminil jste rohy mistnosti. Ano roh mistnosti unvitr ma mnohem mensi plochu nez ten vnejsi a vestera zima z venku vnejsi zdi se v nem koncentruje. A problem jsou tak zvanae tepelne, ci spise chladove mosty. Kdyz si stavbu nehlidate a zednici vam na polamane superizolujici cihly placnou 19 cm malty, mate tam most jako vysitej. A na omitnutym baraku to videt neni. opravdu to chce merit teplotu zdi.

1 0
možnosti

Omyl.

Vnitřní stěny jsou ohřívány prouděním teplého vzduchu. Čím větší a plynulejší proudění, tím lépe je stěna ohřívána. A naopak, kde je proudění omezené, tam jsou stěny chladnější.

V koutech místností (roh je vnější spojení, např. muž za rohem) je laminární prodění vzduchu deformováno. Obdobné problémy jsou v místech, kde je těsně u stěny masivní nábytek

0 0
možnosti

Nejde jen o vlhkost. V předmětu Technika prostředí jsme se dozvěděli, že pro komfortní pocit je třeba zajistit výměnu vzduchu v obytné místnosti - objem místnosti za hodinu.

1 0
možnosti

Ano rozhodně. V článku jsem chtěl vysvětlit tu fyziku za tím, protože není úplně intuitivní jak může fungovat větrání vlhkosti, když je vonku mlha.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS