Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

6 0
možnosti
Foto

R^ Už je to tak dávno, kdy jsem se poprvé dozvěděl o Putinově mládeži. Po seznámení s podrobnostmi bylo jasné, že nejde jen o výchovu budoucích voličů ke znovu a znovu zvolení Putina. příliš to připomínalo Hitlerovu mládež, což bylo zlověstné.

Nevěřím tomu, že nejaktivnější a nejvlivnější Putinovi slouhové v ČR se zbláznili až k upřímné víře ve spravedlivého vládce. Jak jsou motivováni v Bulharsku, už víme. Penězi jako prostitutky. Ty však dělají své řemeslo transparentně a nikoho neohrožují.

2 0
možnosti
ZH

Vytknul bych vám jen jedno, chybí vám tu citace zneužitých Solženicynových výroků. Článek je málo bojovný. Málo ukazuje hitleropuninismus. Kde máte plynové komory a koncentráky, šoa pro ukrajince? Takovou polovičatost nelze trpět.[UA]

1 5
možnosti
JL

Zlo vyženeš dveřmi a vrátí se oknem. Jakási harmonie dobra a zla - nemůžeme tu mít moc míru, řekli si putinovci. Ukrajinci si naběhli Majdanem a neuměli čelit útoku. Čekali do poslední chvíle.

3 1
možnosti
PM

Za tu nepřipravenost těžce zaplatili, ale postupně se velmi zlepšují.

3 0
možnosti
  • Počet článků 9
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1334x
Podnikám v oboru IT a marketingu na webu. Vzdělávám se v různých oblastech a sleduji dění kolem sebe. Vždy preferuji racionální a faktický přístup pro řešení problémů. Vážím si vzdělání a co nejvíc předávám dál.

Seznam rubrik